©2019  by TNW Interieur

Maatwerk Trappen

Stalen trappen op maat

De trap naar boven kan je volledige interieur een  naar een hoger niveau tillen.  Of u kiest voor een moderne  robuuste trap, een   stijlvolle design trap.  Door goed te kijken welke stijl perfect is voor uw woning en wensen komen we tot een prachtig resultaat!

Een stalen  trap komt in ieder interieur goed tot zijn recht.  Stalen trappen zijn uitstekend te combineren met houten traptreden. We kunnen ieder type trap realiseren. Gaat het  om een spiltrap, een wenteltrap of welke type dan ook. Bij TNW Interieur bent u aan het juiste adres.

Altijd de juiste trap voor  u

Bij iedere woning past een bepaalde stijl trap het best. We gaan samen met u bepalen wat de juiste keuze is. Bij de ene woning is een spiltrap de beste oplossing, maar  bij een ander kan het zomaar een bordestrap of een muizentrap zijn.

We gaan samen met u op zoek naar het ontwerp dat het beste bij u en uw woning past. Elke stalen trap wordt geheel naar wens en passend bij de ruimte gerealiseerd. Dit is maatwerk van het hoogste niveau.   Ontstaan in creatieve gedachten en gerealiseerd door de vakmensen.

Stijlvolle  balustrade

Onze schuifdeuren worden voorzien van een schuifsysteem inclusief een tweezijdig soft-close systeem. Onze schuifdeursystemen kunnen deuren tot 150kg dragen. Dit betekend dat u kunt kiezen voor schuifdeuren tot 2000mm met een soft-close systeem. 


Bredere schuifdeuren zijn ook mogelijk en worden voorzien van een ander schuifsysteem, zonder soft-close. Door de zwaarte van de deur is een soft-close bij dergelijk grote deuren ook overbodig.
Het systeem is zowel weg te werken achter een stalen afwerklijst in dezelfde kleur als uw deur(en) of kan juist zichtbaar blijven.