©2019  by TNW Interieur

Maatwerk Deuren

Stalen deuren op maat

Stijlvolle stalen deuren met glas   worden steeds meer binnen   in het interieur toegepast. Een mooie glazen  binnendeur opent het huis voor meer licht,   terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten voor geluid en temperatuur.

Door het vele glas krijgt je interieur een boost van licht en ruimte. U kunt onze deuren herkennen aan hun industriële, robuuste   stijl.  

Stalen scharnierdeuren

Een scharnierdeur wordt voorzien van aanlaspaumelles. Het kozijn wordt gemaakt uit een koker van 40mm x 20mm. Scharnierdeuren sluiten de ruimte meer geluidsdicht af dan taats- of schuifdeuren.
Een scharnierdeur valt altijd in een kozijn. Het kozijn wordt gemaakt uit een hoeklijn van 40mm x 20mm. 
De sluiting van de scharnierdeuren is door middel van 2 magneten welke in de deur worden verwerkt. Ook is een deurkruk met dagschoot een mogelijkheid.

De draairichting van een scharnierdeur is vrij te kiezen. De deuren gaan 180 graden open. Maar wel maar naar 1 kant. 

Stalen schuifdeuren

Onze schuifdeuren worden voorzien van een schuifsysteem inclusief een tweezijdig soft-close systeem. Onze schuifdeursystemen kunnen deuren tot 150kg dragen. Dit betekend dat u kunt kiezen voor schuifdeuren tot 2000mm met een soft-close systeem. 


Bredere schuifdeuren zijn ook mogelijk en worden voorzien van een ander schuifsysteem, zonder soft-close. Door de zwaarte van de deur is een soft-close bij dergelijk grote deuren ook overbodig.
Het systeem is zowel weg te werken achter een stalen afwerklijst in dezelfde kleur als uw deur(en) of kan juist zichtbaar blijven.