Maatwerk  Buitenpoorten en hekwerken

Wij  realiseren de door  u gewenste buitenpoorten en hekwerken volledig op maat.  Een stalen buitenpoort of hekwerk   is bestand tegen weer en wind  en zorgt voor zowel privacy

als voor   veiligheid.   Bij buitenpoorten kunt u denken aan  draaipoorten, schuifpoorten, looppoorten, maar ook aan  elektrische   schuif- of scharnier poorten.

Stijlvolle   hekwerken  of balustrades

Een balkonhekwerk oftewel  een balustrade is een stevige omheining  van uw balkon of dakterras.   Onze    stalen hekwerken kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld erfafscheidingen.  De hoofdfunctie van een balustrade  is  veiligheid, een hekwerk kan daarnaast ook  sierlijk zijn rondom uw tuin en/of woning.   Omdat wij begrijpen dat het oog ook wat wil,   is bijna elke uitstraling mogelijk. Denk aan balustrades    en hekwerken volledig van staal of  in combinatie met glas. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via onderstaande button.

Met een stalen buitenpoort zal u een mooie doorgang creëren in uw gloednieuwe (of bestaande) tuinafscheiding.   Zowel  een elektrische schuifpoort als een elektrische, lineair draaiende poort en een looppoort zijn mogelijk. De poorten kunnen ook voorzien worden van een brievenbus en eventueel verder bijpassend hekwerk.
Neem voor meer informatie en de mogelijkheden    contact met ons op.

Stalen buitenpoorten

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest

©2021    by TNW Interieur  ; Hilvarenbeek (NB)

Elektrische poort | TNW Interieur